Back to Top

The club where badminton comes first

headerfacebook

Corona update donderdag 11/06/2020

Eindelijk is het zo ver en kunnen we u het heugelijke nieuws melden dat er opnieuw gebadmintond wordt bij BACSS! We gaan meteen van start op vrijdag 12 juni 2020 van 20u15 tot 23u. Maar let op! We hebben dit seizoen geen uren meer in Merksem, alle speelmomenten gaan door in Sporthal Vordenstein te Schoten.

Jammer genoeg kunnen we nog niet spelen zoals normaal. Om te voorkomen dat het virus zich via badminton verspreidt, zijn er heel wat maatregelen waaraan wij ons als club en jullie als spelers dienen te houden.

Een van die maatregelen is dat je enkel kan komen spelen na reservatie van een uurblok en zaaldeel. Hiervoor maak je gebruik van het document dat je via deze link terugvindt. Daar lees je ook alle andere informatie die je moet weten. Hoe is de sporthal ingedeeld? Wat breng ik mee? Wat zijn de aangepaste spelregels? Lees zeker alle informatie op het eerste tabblad zodat je goed weet wat we van jou verwachten. We hebben jullie inzet en verantwoordelijkheid namelijk nodig om veilig het veld weer op te kunnen!

Heb je een probleem met de inschrijving of een vraag, dan mag je steeds contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de facebookpagina of telefonisch met Veronique Van Roey 0498/07.78.47.

Hou het veilig, hou het leuk!

Het BACSS-team

Bacss T-shirts

Ondertussen zijn zo goed als alle T-shirts bezorgd aan de BACSS-spelers die meedoen aan competitie of een recreantentornooi. Indien je deze nog niet hebt gekregen, aarzel niet ons een seintje te geven. Als je graag nog een extra T-shirt koopt voor 15 euro, kan je deze bestellen via onderstaand formulier. Bijbestellen is mogelijk tot de avond van onze Feathernight 2.0 op 28/02/2020. Graag wensen we ook nog te vermelden dat het T-shirt niet in de droogkast mag, om te voorkomen dat de bedrukking loskomt.

Lidgeld

Hernieuw je lidgeld ten laatste 10 september, voor tijdige betalers is er een kleinigheid voorzien. Het lidgeld geldt voor de periode 15/08 t.e.m. 29/06.

Het lidgeld stort je met vermelding van het aan te sluiten lid op het rekeningnummer:

BE58 7895 7993 0379: BACSS vzw

Om een heel seizoen te badmintonnen, inclusief sportverzekering en Badmintonvlaanderen lidmaatschap, gelden volgende tarieven.

Lidmaatschap 2019-2020

Gelieve het formulier in te vullen om uw lidmaatschap geldig te maken (zowel nieuwe als bestaande leden).
De aansluiting wordt slechts actief na betaling van het lidgeld.

Bij betaling van het lidgeld voor 10 september 2019 is er een kleinigheidje voorzien.

Het lidgeld stort je met vermelding van het aan te sluiten lid op het rekeningnummer:

BE58 7895 7993 0379: BACSS vzw

Om een heel seizoen te badmintonnen, inclusief sportverzekering en Badmintonvlaanderen lidmaatschap, gelden volgende tarieven.

Adressen

Maatschappelijke zetel:
Boekenborglei 32/2
2900 Schoten

Secretariaat:
Dokter Maurice Timmermanslaan 26
2170 Merksem
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnummer: BE 0454.407.089
Bankrekening: Belfius, IBAN BE58 7895 7993 0379

Aangesloten bij Badminton Vlaanderen erkenning nr. 10009.
Aangesloten bij de "Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen" (PBA).
Erkende sportclub bij de Sportraad van de gemeente Schoten.