header image
Home arrow Jeugd
Jeugd
Trainingen Jeugd PDF Print Email

Voor onze jeugdige spelers (+9 tot -19 jaar op 1/9/2018) zijn er trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers.  Deze trainingen gaan door in “Edu-sport” te Merksem: op dinsdag van 19u tot 21u en/of op woensdag in sporthal "Vordenstein" van 19u tot 21u.

De initiatie voor jongeren is gratis en dus inbegrepen in het lidgeld.  Zij starten begin september 2019, een exacte datum volgt nog. Meer info bij de jeugdverantwoordelijke, Ellen Van Looveren.

Jeugdcircuit PDF Print Email

Om onze jeugdspelers de gelegenheid te geven zich te meten met spelers van andere clubs doet Bacss mee aan het PBA jeugdcircuit.

Het is een instapcircuit, d.w.z. het zijn een aantal jeugdtornooien waar ook beginners na enkele maanden aan mee kunnen doen. Vraag bij twijfel even aan je trainer wat hij ervan vindt.
De spelers worden ingedeeld in leeftijdscategorieën zodat ze tegen spelers van hun eigen leeftijd kunnen spelen, in aparte reeksen voor jongens en voor meisjes.

Het hoofddoel is veel wedstrijden spelen; winnen volgt later wel: m.a.w. veel ervaring opdoen.
Het is geen verplichting om aan alle tornooien mee te doen.

PBA jeugdcircuit PDF Print Email

Het PBA jeugdcircuit is bedoeld om op een laagdrempelige manier aan beginnende spelers en speelsters de mogelijkheid te geven om zich op regelmatige tijdstippen te meten met hun leeftijds- en niveaugenoten.  Het kan een mogelijke opstap betekenen naar andere vormen van competitie, zoals de jeugdtornooien en de PBA jeugdcompetitie.

Meer details vind je op de website van de PBA.

Zoek